Ett städföretag i Kungsbacka

God middag alla läsare! Kul att du hittat till ytterligare ett inlägg ifrån mig. Jag älskar att så många följer mig och min resa med mitt hus, från ruckel till drömslott! Dagens inlägg kommer att handla om ett städföretag i Kungsbacka. Jag älskar ju inredning och att göra mitt hem till det absolut finaste och mysigaste man kan ha. Ett hus måste vara personligt för att man ska trivas, det har jag insett nu. Så många år jag bara stylat hemmet precis så som andra gör, efter trenderna liksom. Men det är det slut på nu! Huset är renoverat smakfullt och autentiskt för det årtionde som huset byggdes.

Nu när all renovering är klar, är det så skönt att bara kunna fokusera på inredningen och att skapa en mysfaktor. Men, det är städningen som är detaljen jag inte direkt uppskattar. Jag älskar allt runt omkring, men jag kan bara inte finna tiden för att hinna eller orka. Därför anlitade jag Edyta Lindvall som driver ett städföretag i Kungsbacka. Hon levererar precis det som jag vill ha – noggrannhet, effektivitet och service. Mitt hem har aldrig varit så rent och fräscht som när företaget har varit och städat hemma. Det är faktiskt en ren njutning att komma hem till ett nystädat hem, och få tid över att kunna göra allt annat som behövs göras. Jag skulle starkt vilja rekommendera Edyta Lindvall och hennes städföretag i Kungsbacka