En städfirma i Örebro

God eftermiddag på er, alla läsare. Kul att se att så många av er kommer tillbaka hit varje dag för att se vad jag har hittat på för något. Detta är ju främst en blogg för hus och byggnation av olika slag, alltså där ni får följa mig i renovering och andra bestyr som rör huset. Ibland, som idag, skriver jag dock om andra saker. Idag handlar inlägget istället om en städfirma i Örebro (jag bor ju i Örebro). Och varför skriver jag då idag om just detta? Jag kan säga er alla att det är ett riktigt meck med att renovera ett helt hus, och samtidigt ha en massa ungar att ta hand om. Och så ett heltidsjobb på det! Jag erkänner att jag är helt slut. Det finns liksom ingen tid kvar till att städa och göra fint och snyggt, sånt som jag ju så gärna vill orka med att göra! Men det går bara inte med tanke på allt jag håller på med. Så, det fick helt enkelt bli så att jag anlitade en städfirma i Örebro som kan hjälpa mig, och valet föll på Örebro T & S. Jag hittade företaget via en Google-annons faktiskt, och jag kontaktade dem och bad om en offert för veckostädning. Ja, det fick bli veckostädning då det snabbt som attan blir smutsigt och ostädat här på en vecka med tre skolbarn! Jag fick tillbaka en tydlig offert som jag agerade på direkt faktiskt! Det var ett riktigt bra pris och det som ingick var också precis det jag eftersökte. Örebro T & S sköter nu städningen alldeles exemplariskt. Det har aldrig varit så snyggt och städat hemma som det är nu. Och det vill jag verkligen tipsa om! Ni som har möjligheten, och har så lite tid – anlita Örebro T & S!