En rörmokare i Kramfors att lita på

God dag alla läsare! Idag vaknade jag till en blå himmel, och det var välkommet efter flera dagar av bara rusk och regn. Dagens inlägg ska dock inte handla om vädret, utan om en rörmokare i Kramfors. Lite skillnad, va? Som ni vet skriver jag denna blogg om mitt hus och den pågående renovering som har varat i några år nu. Jag tycker att det är riktigt roligt att så många av er vill följa just denna resa, och det motiverar dessutom mig att fortsätta. Det har varit många steg framåt och bakåt, kök, badrum, hall, tak, golv och så vidare, och hela processen har tagit lång tid. Men det är väldigt roligt däremot, och jag ångrar inte ett enda steg av det!

Det har kommit och gått lite olika företag som vi har anlitat och som har gjort olika delar av renoveringarna. Ett företag som däremot fått sköta allt som har med rörmokeriet att göra, är SF Rör & Värme. Det är det företaget som jag tänkte tipsa om nu!

Företaget anlitade vi i början på vårt projekt eftersom det är av stor vikt att rör dras och installeras på rätt sätt. De som fanns var alla gamla och behövdes bytas ut. Vi fick höra om SF Rör & Värme via en bekant som var mycket nöjda med deras arbete, och vi bad om en offert. Efter det så körde vi på, och det ångrar vi inte en sekund! Detta är lätt den bästa rörmokaren i Kramfors som man kan hitta. Vi kommer alltid att anlita dem för sådana här saker. Hoppas att detta inlägg har varit till någon nytta för er!