En plåtslagare i Lund

God dag god dag på er alla läsare! Dagens inlägg kommer att handla om en plåtslagare i Lund. Jag brukar variera mina inlägg litegrann utefter vad jag känner för dagen, och allt som oftast blir det ett inlägg som tipsar om något bra företag i trakten. Jag vet att de flesta av er följer mig på grund av min husrenovering och allt som hör därtill, och därför tänker jag att det är av intresse för er att veta vilka vi anlitar och huruvida vi rekommenderar dem vidare eller inte. Och det vill jag göra idag! Jag har anlitat Ri Bleck & Plåt AB ända sedan vi började med huset. Det var en riktigt god idé måste jag säga, för jag har aldrig ångrat det! De sköter alla sina projekt med riktig fingertoppskänsla och är dessutom riktigt vassa på att hålla både tider och budgetar.

Jag och min man har inte ett betalt samarbete med dem över huvud taget, för det behöver vi inte ha för att vi ska ha gått med vinst sedan vi anlitade dem! Haha, kanske inte riktig vinst men vi har vunnit tid med att de är så duktiga på vad de gör. Vi får faktiskt frågor om vårt tak då och då, folk tycker det är så himla snyggt och proffsigt gjort. Och då svarar vi att det är Ri Bleck & Plåt AB! En pålitligare plåtslagare i Lund får man leta efter.